BARCELONA, 15 (EUROPA PRESS)

Les empreses Rivekids (Valladolid), Cerveza Rondadora (Osca) i Mayores Sonrisas (Saragossa) són les finalistes del concurs internacional Smart Finance, organitzat des de Saragossa per la Universitat San Jorge i en què ha participat la Cambra de Comerç de Barcelona.

La tres companyies, juntament amb les guanyadores d'accésits, Ruta Informática (Segòvia) i Feltwood (Saragossa), rebran formació impartida per experts per accedir a taules de finançament exclusives per als seus projectes, ha informat la cambra barcelonina.

Les taules de finançament tindran lloc el 24 d'octubre i estaran integrades per representants de Bantierra, Banc Sabadell, Caja Rural del Teruel, Laboral Kutxa, Ibercaja, CaixaBank i Avalia.

Es tracta de la primera edició del concurs i s'emmarca al programa Smart Finance, una iniciativa orientada a oferir a les empreses i emprenedors del sud-oest europeu alternatives de finançament, assessorament personalitzat, seguiment i formació.

Al concurs també li han doant suport les cambres oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d'Oviedo, la Comunitat Valenciana i Barcelona, així com l'Institut per a la Competitivitat Empresarial de Castella i Lleó, i entitats homòlogues portugueses.

contador