ep google go
Google GoGOOGLE

MADRID, 21 (Portaltic/EP)

Google Go, l'aplicació ultralleugera de Google per accedir a informació al web, ja es troba disponible a Play Store per a tots els dispositius Android a nivell mundial, que a més incorpora com a novetat l'opció de llegir textos en veu alta de qualsevol pàgina web amb Google Lens.

Google Go és una versió ultralleugera del cercador de Google creada amb l'objectiu de poder emprar-se en dispositius que no comptin amb gaire espai d'emmagatzematge i per a llocs on no hi hagi bona connexió. Anunciada el 2017, fins ara només es podia fer servir en alguns països des de dispositius amb el sistema Android Go.

D'acord amb un comunicat emès per Google aquest dimarts, tots els usuaris que comptin amb dispositius Android ja es poden descarregar Google Go a Play Store des de qualsevol part del món.

Com a novetat, la incorporació de Google Lens permet que el dispositiu llegeixi en veu alta o tradueixi un text només apuntant-hi amb la càmera.

A més, Google Go ofereix una funció d'intel·ligència artificial que llegeix en veu alta qualsevol text de qualsevol pàgina web, i destaca les paraules a mesura que es van llegint perquè es pugui seguir la lectura en pantalla.

contador