MADRID, 22 (Portaltic/EP)

La xarxa social Instagram afegirà funcions noves a l'aplicació, com ara permetre que els usuaris canviïn el nom dels seus contactes o recuperar fotos que han descartat per error.

Amb una d'aquestes funcions en què està treballant Instagram, els usuaris podran personalitzar els noms dels seus contactes i posar-los sobrenoms que únicament veurà el mateix usuari que ho canviï.

El sobrenom apareixerà tant a les notificacions com als missatges directes i facilitarà que els usuaris trobin els seus contactes, segons ha assenyalat el portal WABetaInfo.

La xarxa social també comptarà amb una secció anomenada 'Recent', en què els usuaris podran recuperar les imatges que han fet amb la càmera d'Instagram i han esborrat per error.

Aquestes imatges, ja siguin fotos o vídeos, es guardaran a la secció 'Recent' durant una setmana i després s'esborraran de manera automàtica.

Finalment, Instagram també està treballant en una animació amb cors que apareixerà cada cop que l'usuari indiqui que li agrada una foto que ha enviat o rebut a través de missatges directes.

Cap d'aquestes funcions està disponible encara a l'aplicació i, de moment, la companyia les prova en el codi de la xarxa social.

contador