ep huawei presentar a lmwc un switch amb ia iseves cmeres ia definides pe
Huawei presentarà a l'MWC un 'switch' amb IA i les seves càmeres IA definides peHUAWEI

MADRID, 22 (Portaltic/EP)

Huawei ha anunciat aquest divendres les novetats que presentarà durant el proper MWC 2019 de Barcelona en la seva secció d'Unitat de Negoci d'empreses, entre les quals es troben un 'switch' per centres de dades amb Intel·ligència Artificial (IA) i una nova sèrie de càmeres amb funcions de IA definides per software.

En el marc d'una trobada amb la premsa a Londres (Regne Unit) previ a l'MWC, la secció d'empreses d'Huawei presentarà el 25 de febrer un total de quatre productes, als quals a més del seu 'switch' i les seves càmeres IA es troben el seu emmagatzematge 'flaix' OceanStor Daurat i el primer producte amb WiFi 6.

La d'aquest any serà la primera presentació d'aquesta secció de la companyia xinesa a l'MWC, com ha destacat en el seu discurs Qiu Heng, president de Màrqueting Global de la Unitat de Negoci d'empreses, que n'ha anunciat la presentació a l'MWC de la plataforma digital per ajudar a aconseguir la transformació digital.

La primera de les novetats és el primer Wi-Fi 6 AP comercial del món, que fa servir l'última generació de tecnologia Wi-Fi 802.11ax. Aquest producte implementa la tecnologia 8x8 MU-MANYAGA, de multiplexació per divisió d'espai d'accés múltiple per la divisió de freqüències ortogonals.

Aquest sistema permet que la taxa d'accés total d'un únic punt d'accés sense fil (AP) superi els 10 Gbps per primera vegada i augmenti per quatre la quantitat d'usuaris simultanis. A més, redueix la latència de la xarxa de 30 mil·lisegons a 10 i augmenta el radi de cobertura a un 40%.

Huawei mostrarà també a l'MWC CloudEngine16800, el primer 'switch' per a centres de dades amb Intel·ligència Artificial del món, segons la companyia. D'aquesta manera es milloren la potència de còmput de IA passant del 50% al 100% i les operacions d'entrada/sortida per segon (IOPS) d'emmagatzematge de dades en un 30%.

La companyia xinesa presentarà també la seva gamma d'emmagatzematges 'flaix' OceanStor Daurat, que aconsegueixen el rendiment més ràpid del món (7.000.565 IOPS) i latència estable de 0,5ms.

Finalment, la companyia presentarà a Barcelona les que ha reivindicat com les primeres càmeres IA del món definides per software, amb la seva sèrie X, equipades amb conjunts de xips per adaptar-se als escenaris i garantir un servei continu.

contador