GIRONA, 14 (EUROPA PRESS)

Grup Impuls per Girona (GiG) ha qualificat les penes de la sentència del judici de l'1-O de "duríssimes" i ha reclamat que aquest conflicte es pugui resoldre mitjançant el diàleg.

L'entitat, integrada per les Cambres de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, Foeg, Pimec Girona (Barcelona) i Fòrum Carlemany, ha demanat respecte al dret de manifestació pacífica de la ciutadania i ha rebutjat "la judicialització" de la política catalana, ha informat aquest dilluns en un comunicat.

"El GiG fa seu el malestar que està expressant una bona part de la societat per la manca de solucions polítiques i reclama que aquest conflicte es pugui resoldre mitjançant el diàleg", ha assenyalat l'entitat.

El grup n'ha expressat el compromís amb les institucions catalanes i amb la resposta que puguin donar a l'actual situació política, i s'ha ofert a participar en la recerca d'una solució dialogada.

També ha manifestat el seu suport i solidaritat amb les persones condemnades, els seus familiars, amics i col·laboradors.

contador