ep nissan portaseva estratgiamobilitat intelligentsil 2019
Nissan porta la seva estratègia de mobilitat intel·ligent al SIL 2019NISSAN - Archivo

BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS)

Nissan portarà la seva estratègia 'Nissan Intelligent Mobility', que potencia les possibilitats i beneficis de l'electrificació en la societat, al SIL 2019, la fira de logística, transport i cadena de subministrament que començarà aquest dimecres al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

La companyia es trobarà en un estand on els visitants podran veure aspectes del vehicle connectat a la xarxa que converteix els cotxes elèctrics en unitats mòbils d'energia neta l'electricitat de la qual no utilitzada es podrà enviar de retorn a la xarxa.

També, es podrà conèixer més del 'proyectoxStorage', a partir del qual els consumidors poden estalviar diners emmagatzemant energia solar i procedent de la xarxa elèctrica.

L'estand recollirà, a més, l'evolució de la marca des del concepte original del fabricant de vehicles, la seva conversió a proveïdor de mobilitat i la seva transformació en un proveïdor de serveis energètics.

Una altra de les iniciatives estarà destinada als emprenedors, professionals i 'start-ups' tecnològiques que desitgin presentar a directius de la companyia les seves solucions innovadores per optimitzar la cadena de subministrament en l'entorn digital dins de la indústria de l'automòbil.

L'empresa participarà en la taula rodona 'Automoció: Logística en la indústria de la mobilitat', en què el director d'Enginyeria de Nous Models de Nissan Europa, Sergio Alcaraz, explicarà l'electrificació del vehicle en la logística.

contador