L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA), 26 (EUROPA PRESS)

El ple de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) ha ratificat aquest dimecres l'aprovació provisional del pla urbanístic per ampliar el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, on es desenvolupa gran part del programa del Mobile World Congress (MWC).

Aquest és l'últim tràmit que tenia pendent de fer l'Hospitalet després de l'aprovació inicial a final de juliol, i ara correspon la definitiva a la Generalitat, han informat fonts del consistori a Europa Press.

L'Ajuntament de l'Hospitalet ha defensat que l'ampliació del recinte de Gran Via és "molt important" per a la ciutat, perquè reforça el districte econòmic al voltant de plaça Europa i el turisme de negocis que genera, a més que els aportarà més ingressos fiscals.

L'ampliació del recinte Gran Via permetrà arribar als 300.000 metres quadrats de superfície bruta expositiva, davant els 240.000 actuals, fet que convertirà el recinte en un dels més grans del món.

El recinte s'expandirà en uns terrenys confrontants de 40.000 metres quadrats, on hi ha dues edificacions i terrenys no ocupats, i es construirà un edifici de dues plantes de 60.000 metres quadrats, una edificació per a oficines i serveis, i s'enllaçarà el Pavelló 1 i el hall Europa mitjançant un pas elevat.

contador