ep el conseller delegat de la gsma organitzacio doperadors mbils i companyies relacionades john
El conseller delegat de la GSMA (organització d'operadors mòbils i companyies relacionades), John Hoffman en roda de premsa, 13 de febrer del 2020.David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 24 (EUROPA PRESS)

La GSMA, associació que organitza el Mobile World Congress (MWC), presentarà a partir d'aquest dimarts "curts" --els 'MWC Shorts'-- perquè els ponents i les empreses que havien de participar al congrés puguin explicar el que haurien explicat en les seves xerrades i taules rodones.

El responsable de Màrqueting i Conferències de la GSMA, Nick Spencer, explica que han creat aquesta plataforma "per treure el millor d'una situació molt difícil i desafortunada", segons exposa en un vídeo del web del Mobile que ha recollit Europa Press.

Spencer sosté que els vídeos serviran per "presentar" el que els conferenciants haurien explicat a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) durant l'MWC 2020, edició del saló que la GSMA va cancel·lar pel brot mundial de coronavirus i l'anul·lació massiva d'empreses assistents.

Assegura que els curts del Mobile tractaran els set temes que s'havien plantejat en l'edició d'aquest any: 5G, la indústria X, la Intel·ligència Artificial, el planeta, la seguretat i la privadesa, el compromís amb els clients i mitjans i entreteniment.

Spencer explica que els vídeos seran breus, tindran formats "molt simples", se'n penjaran molts i el públic general els podrà visualitzar a la pàgina web del Mobile.

contador