ep el comissionat del govern per al corredor mediterrani josep vicent boira
El comissionat del Govern per al Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira.EUROPA PRESS

BARCELONA, 28 (EUROPA PRESS)

Els terminis previstos per a les obres del tram Castellbisbal-Martorell (Barcelona) del Corredor Mediterrani no s'han vist afectats per la crisi del coronavirus i es mantenen a grans trets segons el que estava previst, amb abans de juliol com a data de començament.

Ho ha explicat aquest dijous el comissionat del Govern central pel Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira, a la conferència 'L'hora del Corredor Mediterrani', organitzada pel Cercle d'Infraestructures.

Aquestes obres consistiran en la implementació del tercer fil en les vies de la línia R4 de Rodalies en aquest tram per connectar amb l'ample internacional a Castellbisbal.

Malgrat que ha reconegut que començaran "una mica més tard" del que s'havien planificat, Boira ha assegurat que això no afectarà als terminis globals i que els treballs es finalitzaran quan s'esperava.

Boira ha exposat que aquestes obres tindran "repercussions" en la circulació dels trens de Rodalies i ha remarcat que és molt difícil realitzar una obra com el Corredor Mediterrani sense provocar aquest tipus d'afectacions.

El comissionat ha definit aquestes obres com "la Porta d'Europa", tram que ha remarcat com a fonamental perquè permetrà connectar la part sud del Corredor Mediterrani amb les vies que porten a la frontera francesa.

contador