ep la nova comissio pimec joves barcelona
La nova comissió Pimec Joves BarcelonaPIMEC

BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

La nova comissió Pimec Joves Barcelona ha quedat constituïda després de celebrar la seva primera reunió de treball amb l'objectiu de tancar el calendari d'actes del 2019 per a joves empresaris, emprenedors i directius, segons ha indicat Pimec en un comunicat aquest divendres.

Ha detallat que l'objectiu d'aquestes activitats serà incrementar la xarxa de contactes professionals i generar noves sinergies entre el teixit empresarial de la ciutat, apropar empreses emergents a la indústria i aportar solucions, eines i coneixements al comerç i a les companyies que participen en els actes.

El president de Pimec Joves Barcelona, Albert Farré, ha celebrat que els actes que ha organitzat aquesta comissió durant el 2018 han reunit al voltant de 500 empreses.

"Hem rebut un 'feeback' molt valuós per part dels assistents, que ens confirma que som útils i encara ho volem ser més", ha valorat Farré.

Pimec Joves Barcelona compta amb prop de 1.000 associats i organitza tallers, formacions i trobades "per generar contactes i crear sinergies".

contador