ep presidentpimec josep gonzalez en els premis pimes
El president de Pimec, Josep González, en els Premis PimesEUROPA PRESS

BARCELONA, 10 (EUROPA PRESS)

Els XXXI Premis Pimes, organitzats per la patronal Pimec, han guardonat aquest dimecres a la nit a Voxel Group, Sat Apícola El Perelló-Mel Muria i Sorbos en les categories de pimes més competitives.

S'han lliurat en el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), en un acte al que han assistit el president de la Generalitat, Quim Torra; la vicepresidenta del Govern central, Carmen Calvo, i el president de Pimec, Josep González.

Voxel Group, seleccionat en la modalitat de Mitjana empresa més competitiva, és un grup empresarial especialitzat en transaccions electròniques; i Sat Apícola El Perelló-Mel Muria, premiada com a Petita empresa més competitiva, es dedica a produir, envasar i comercialitzar mel; i Sorbos ha estat reconeguda com a microempresa més competitiva.

Pimec també ha seleccionat el programa 'Els Matins' de TV3 en la modalitat del millor treball periodístic; Enric Calvo, en el Reconeixement al comerç, i a títol pòstum; Anna Mendoza, en el Reconeixement a la segona oportunitat empresarial; Indústries Tapla, en el Premi Fundació Pimec als valors d'empresa, i Clos Galena, en el Premi a la qualitat lingüística al món empresarial.

El president del Parlament, Roger Torrent, ha acompanyat a Torra i a González en l'entrega del Premi Pimec Jove, que ha recaigut en NGNY Devices.

González, al costat de la vicepresidenta Calvo, ha lliurat la Medalla al Reconeixement Empresarial al president de Grup Relats, Pere Relats, que dirigeix aquesta multinacional industrial catalana.

Els Premis Pimes guardonen les millors iniciatives empresarials realitzades a Catalunya i han rebut en aquesta edició un total de 78 candidatures de 69 empreses.

ASSISTENTS

Al sopar anual de la patronal catalana hi han estat a més l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la delegada del Govern central a Catalunya, Teresa Cunillera; el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i els consellers Damià Calvet, Chakir el Homrani i Àngels Chacón.

També han assistit l'alta comissionada per a l'Agenda 2030, Cristina Gallach; el ministre d'Economia d'Andorra, Gilbert Saboya; el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells; el president del Consell de Cambres de Catalunya, Miquel Valls; la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, i l'expresident de la Generalitat Artur Mas, entre altres autoritats.

contador