BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

Els XI Premis de l'Institut d'Estudis Financers (IEF) reconeixeran la consellera delegada de Bankinter, María Dolores Dancausa, i a l'exconseller d'Economia Andreu Mas-Colell, en un acte que se celebrarà a l'Auditori Jaime Planas de Barcelona i que comptarà amb el president de l'IEF, Albert Castellanos, i el seu director general, Josep Soler.

En concret, l'IEF reconeixerà Dancausa amb el premi a l'Excel·lència Financera a la Carrera Professional com a reconeixement a la seva trajectòria en el sector financer.

Dancausa ha desenvolupat tota la seva carrera professional en el sector financer i és consellera delegada de Bankinter des del 2010, coincidint amb la crisi financera.

Per la seva banda, l'exconseller i economista Andreu Mas-Colell serà guardonat amb el premi IEF a l'Excel·lència Financera a la Carrera Acadèmica.

El premi vol reconèixer al també catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i col·legiat de mèrit del Col·legi d'Economistes de Catalunya per la seva tasca com a impulsor de la Barcelona Graduate School of Economics i per la seva contribució a les ciències econòmiques en l'àmbit universitari.

A més, el premi IEF en Divulgació recaurà al Congrés d'Economia i Empresa del Col·legi d'Economistes de Catalunya, per la qual cosa també assistiran a la cerimònia l'exdegà del Col·legi Joan B.Casas i el degà actual, Anton Gasol.

Finalment, el Cercle d'Economia serà reconegut amb el premi IEF en Comunicació, un guardó que recollirà el seu president, Juan José Brugera.

contador