ep agro- els premis vinari dels vermuts registrarcordparticipacio
Agro.- Els Premis Vinari dels Vermuts registra un rècord de participacióPREMIS VINARI

BARCELONA, 26 (EUROPA PRESS)

La cinquena edició dels Premis Vinari dels Vermuts ha registrat un rècord de participació i, sense haver tancat les inscripcions, ha superat els 50 vermuts en concurs.

Organitzat per Vadevi, aquest dimarts s'ha fet la presentació oficial a la Masia Freixa, un emblemàtic edifici modernista de Terrassa (Barcelona), que acull per primera vegada la celebració d'aquests premis.

Un panell format per una vintena d'experts, entre sommeliers, enòlegs i periodistes especialitzats, duren a terme un tast a palpentes dels vermuts el 8 d'abril i el dia 11 es donarà a conèixer el resultat d'aquesta anàlisi en el transcurs d'un acte que conduirà l'actor Biel Duran.

En la roda de premsa de presentació, la directora tècnica dels premis, Ester Bachs, ha destacat que els vermuts que s'han presentat figuren propostes clàssiques però també hi ha algunes més innovadores, fet que demostra "la bona salut i qualitat del vermut català".

Les categories es divideixen entre blancs, negres i reserves, encara que hi haurà també altres estils, i es distingiran les millors etiquetes o 'packaging' i també, en col·laboració amb el Club del Barman, es triarà el millor vermut per cocktail.

En paral·lel, els digitals 'Món Terrassa' i el 'Tot Barcelona' escolliran quina és la millor vermuteria de totes dues ciutats.

contador