ep jurat dels premis cambra 2018
El jurat dels Premis Cambra 2018CÁMARA DE COMERCIO, INDUSTRIA Y SERVICIOS

TERRASSA (BARCELONA), 16 (EUROPA PRESS)

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha fet públics els noms de les 12 empreses guardonades amb els Premis Cambra 2018 en les sis categories obertes a la participació, ha anunciat aquest dilluns en un comunicat.

El jurat ha triat la companyia de Rubí dedicada al desenvolupament, fabricació i comercialització de productes de cosmètica, dermatologia i ginecologia Dermofarm en la categoria de trajectòria internacional consolidada, així com a STP Acuster Group de Terrassa.

Durant la iniciació de la internacionalització ha reconegut a Eco-Fred Rubí, centrada en solucions integrals de disseny, construcció i manteniment de laboratoris d'alta especialització i a Heavymovement, de Castellbisbal, especialitzada en la gestió i operació de serveis industrials externalitzats per a la indústria del metall.

El Premi Cambra al compromís i la sostenibilitat ha estat per a Aeinnova (Alternative Energy Innovations) de Terrassa que aporta solucions tecnològiques per minimitzar el consum energètic mitjançant la transformació de la calor industrial i Lamp Sau, també de la ciutat terrassenca, que assessora, dissenya, produeix i comercialitza projectes d'il·luminació tècnica.

En la categoria d'empresa saludable ha premiat a la firma de restauració Viena i a Finsa Filtros Industriales; l'impuls de la innovació, la investigació i el desenvolupament ha estat per a Vytrus Biotech, creada l'any 2009 com a spin-off de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB), i a Wetron Automatizacion, una empresa especialista en el desenvolupament de projectes d'automatització.

Finalment, la millor iniciativa comercial i de serveis ha estat per a Compliance Consulting & Engineering i per a l'entitat privada d'economia social Fupar (Fundació President Amat Roumens).

La gala d'entrega dels guardons es farà el 17 de maig al Teatre Municipal La Sala de Rubí i ben aviat es donaran a conèixer els noms de les categories, iniciativa empresarial a la demarcació, empresa de nova creació i lideratge empresarial, que atorga el comitè executiu de la institució terrassenca.

contador