ep grup bbraun espanya
Grup B.Braun EspanyaCAMBRA DE TERRASSA

TERRASSA (BARCELONA), 4 (EUROPA PRESS)

La Cambra de comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha fet públics els tres noms reconeguts en els Premis Cambra 2018 en les categories de lideratge empresarial, iniciativa empresarial i a l'empresa de nova creació.

A l'apartat de lideratge empresarial, els òrgans de govern de l'entitat han elegit el president d'IMC Toys, Antoni Bellido, mentre que com a premi a la iniciativa empresarial s'ha guardonat la multinacional amb seu a Rubí Grup B.Braun Espanya, segons ha informat la Cambra aquest divendres en un comunicat.

En la categoria d'empresa de nova creació s'han escollit dues companyies vinculades al sector creatiu del Vallès Occidental: Drone Company, de Rubí i Editable, de Sant Cugat del Vallès.

DUES INICIATIVES EUROPEES

El suport específic del projecte de cooperació europea 'Chimera Interreg Mediterranean' d'internacionalització de la indústria creativa, en el qual la Cambra participa de forma activa com a organització sòcia, ha suposat que es premiés a dues iniciatives en lloc d'una.

Aquests nous reconeixements se sumen a les 12 empreses guardonades en diverses categories, en un acte que tindrà lloc el proper 17 de maig en el Teatre Municipal La Sala de Rubí.

contador