ep president i fundador dimc toys antoni bellido
El president i fundador d'IMC Toys, Antoni Bellido CÁMARA DE COMERCIO, INDUSTRIA Y SERVICIOS DE TERRA

TERRASSA (BARCELONA), 15 (EUROPA PRESS)

Els Premis Cambra 2018, que organitza la Cambra de comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, han reconegut el fundador i empresa d'IMC Toys, Antoni Bellido, en la categoria de Lideratge empresarial.

La companyia egarenca està dedicada al disseny, fabricació i comercialització de joguines, i va ser pionera a Espanya i Catalunya quan el 1969 un total de 14 empresaris de tradició familiar dins del sector de les joguines es van unir per formar Dicasa, una associació que va derivar en Imcadisa el 1981, l'any que es van traslladar a la seu actual d'IMC Toys, segons ha informat la Cambra aquest dimarts en un comunicat.

L'empresa vallesana compta amb un equip professional de 250 treballadors, amb presència en més de 60 països, amb delegacions al Regne Unit, França, Alemanya, Portugal, Itàlia, la Xina i Hong Kong, a més d'una filial als Estats Units.

Les exportacions representen el 73% de la facturació de l'empresa, que és de 95 milions d'euros, i compta amb la comercialització en exclusiva per a Espanya i Europa de la gamma més alta de la marca Disney.

Els Premis Cambra 2018 guardonaran una desena d'empreses i persones de l'àmbit en un acte que tindrà lloc aquest dijous al Teatre Municipal La Sala de Rubí.

contador