ep vueling
Vueling

BARCELONA, 17 (EUROPA PRESS)

Els pilots de Vueling han signat un preacord amb la companyia aèria que asseurà les bases per definir el III Conveni Col·lectiu de Pilots de Vueling, que serà sotmès a votació pel col·lectiu per a l'aprovació definitiva.

En un comunicat aquest dimarts, el sindicat Sepla ha confiat que "s'iniciï una nova etapa d'enteniment entre Vueling i els seus pilots i es respectin els acords signats entre les parts".

El preacord, que s'ha signat després d'una reunió que es va perllongar fins la matinada del 12 de juliol, arriba després de més d'un any de negociacions i dels quatre dies de vaga que es van fer a l'abril i el maig.

Segons el sindicat, el text suposa una millora respecte el segon conveni col·lectiu de pilots, fomenta l'estabilitat dels llocs de treball i permet a la companyia afrontar els seus plans de creixement i les opcions de promoció i desenvolupament de la carrera professional dels pilots.

"Estem satisfets amb el contingut d'aquest preacord, que per fi situa els pilots de Vueling al nivell dels pilots d'altres aerolínies transnacionals", ha destacat el Cap de la Secció Sindical de Vueling, Juan Manuel Rodondo.

"Esperem que Vueling respecti la pau social que suposa aquest pacte i compleixi amb les obligacions que li marca el text. Per la nostra banda, els pilots complirem el nostre deure amb la companyia amb compromís i fidelitat, tal com hem fet sempre", ha finalitzat.

contador