ep imatge dairbnb
Imatge d'AirbnbAIRBNB - Archivo

BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

Els hostes d'Airbnb que han visitat Barcelona durant les edicions del Mobile World Congress (MWC) en els últims sis anys han impulsat l'economia barcelonina en més de 200 milions d'euros i han generat uns ingressos de 40 milions d'euros per als amfitrions locals.

El nombre de viatgers que ha reservat allotjament a través d'Airbnb durant la setmana de l'MWC ha augmentat un 350% en sis anys, ha informat la plataforma turística aquest dijous en un comunicat.

Els amfitrions de Barcelona van donar la benvinguda a 190.000 hostes, mentre que l'esdeveniment va registrar gairebé 600.000 assistents en els mateixos anys.

Els hostes provenen de 120 països i 4.000 ciutats de tot el món i, durant l'MWC, un 10% dels quals són majors de 60 anys, mentre que el 51% són dones.

A més, gairebé el 50% dels hostes durant la setmana del MWC tria una habitació en un habitatge compartit.

PROCEDÈNCIA

Els Estats Units és el país d'on procedeixen la majoria de viatgers, seguit pel Regne Unit, França, Alemanya i Itàlia, mentre que les ciutats d'origen amb més rellevància són Londres, Paris, Buenos Aires, Seül i Moscou.

Segons la mateixa plataforma turística, els amfitrions han destacat que durant l'MWC els viatgers tenen necessitats diferents a les habituals, com disposar d'un escriptori per treballar i una connexió a internet ràpida i fiable, entre d'altres.

contador