ep creuer liberty of the seas
Creuer Liberty Of The SeasROYAL CARIBBEAN/MICHEL VERDURE - Archivo

BARCELONA, 19 (EUROPA PRESS)

El Port de Barcelona rebrà 231 escales de creuers entre setembre (107) i octubre (124) d'aquest any, superant les xifres registrades al juliol (78) i agost (70), i celebra la seva desestacionalització.

En els primers tres mesos de l'any, el nombre de creueristes va créixer un 33% i al maig també va experimentar un creixement, però més moderat, ha explicat la responsable de Creuers, Mar Pérez, en roda de premsa, segons recull l'autoritat portuària aquest dimecres en un comunicat.

"La nostra estratègia per desestacionalizar l'activitat de creuers i repartir els seus beneficis durant els 12 mesos de l'any està donant resultats molt positius", ha afegit.

El Port té previst rebre aquest any un total de 827 escales de creuers d'un total de 35 navilieres, en les quals destaquen Royal Caribbean i MSC Cruceros.

L'atracció de port base, que consisteix en l'inici i finalització de l'itinerari a Barcelona, és un altre eix de l'estratègia del port barceloní, que aquest any ha incrementat un 25% el nombre de creueristes al mes de juliol, davant del 10% dels passatgers d'escala.

El Port de Barcelona participa aquest dimecres i dijous amb un estand propi en la fira Seatrade Cruise Med, el principal congrés del sector de creuers del Mediterrani, que se celebra a Lisboa (Portugal).

contador