ep rascacielos viviendas diagonal pere iv corp

BARCELONA, 27 (EUROPA PRESS)

El gratacel que ha construït la promotora Corp a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb Pere IV a Barcelona ja està preparat per rebre els residents dels 126 habitatges que acull, tots venuts, ha informat la companyia.

Es tracta de pisos d'entre 80 i 110 metres quadrats --cadascun personalitzat segons les preferències de cada propietari-- repartits a una torre de 100 metres d'alçada i 26 plantes que inclou piscina i solàrium a l'últim pis i un gimnàs a la planta baixa, així com 202 places d'aparcament.

La immobiliària s'ha encarregat de completar aquest edifici, i de replantejar el projecte després que estigues anys abandonat amb una part de l'estructura construïda.

I és que es tracta d'un dels projectes immobiliaris que va quedar aturat a Barcelona durant la crisi immobiliària --les obres es van interrompre el 2008 pels problemes de la promotora inicial--, i llavors estava concebut com un edifici de 20 pisos més un gran voladís.

Després se'l va adjudicar Altamira --la immobiliària de Banco Santander-- i va canviar-ne el disseny a un projecte de 26 pisos sense voladís, però l'Ajuntament encapçalat per CiU era reticent a aquesta modificació, que requeria una nova llicència per a les sis plantes addicionals, i que va concedir el govern municipal liderat per Ada Colau l'octubre del 2015.

Corp, per encàrrec d'Altamira, s'ha fet càrrec de la reconversió del projecte, la finalització de la construcció i la comercialització d'un immoble que ha suposat una inversió de més de 70 milions d'euros i que s'ha venut entre 3.000 i 4.000 euros el metre quadrat.

Actualment, la companyia que va nèixer el 2008 té més de 10 promocions en comercialització i construcció a Barcelona i la seva àrea metropolitana per completar el 2017 seguint el seu model "sostenible, de qualitat, personalitzable i competitiu que ofereix preus ajustats".

contador