BARCELONA, 10 (EUROPA PRESS)

El Govern català ha acordat aquest dimarts en el Consell Executiu reconèixer 15 persones i cinc entitats pels seus mèrits laborals amb les medalles i plaques President Macià 2019.

Aquest any han seleccionat l'exdirector de la Fundació La Caixa, Jaume Lanaspa; l'expresident de Cotecnica i exvicepresident de l'Associació de Seccions de Crèdit de Catalunya, Santiago Berenguer; el representant sindical de CCOO de Catalunya, Pere Colell; i el d'UGT de Catalunya, José Martín.

També han premiat el membre fundador i director general de Costaisa i Costaisa Group, Julián Casado, i l'expresident de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, entre d'altres.

Els premis, creats el 1938 i oberts a qualsevol, reconeixen persones que hagin destacat per les seves qualitats i mèrits professionals, i pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball.

Reconeixen empreses i organitzacions que hagin destacat en alguna de les categories de seguretat i salut; igualtat d'oportunitats i conciliació de la vida personal; laboral i familiar; responsabilitat social empresarial, i foment de la creació d'empreses i de l'ocupació de qualitat.

El Govern de Torra ha seleccionat l'Associació de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Mora d'Ebre (Tarragona), l'Associació Mifas, el Celler Cooperatiu i la Secció de Crèdit de Vila-rodona, i Osonament.

contador