ep faanalhotel the caesarla cadena derbylondres
Façana de l'hotel The Caesar de la cadena Derby a LondresDERBY HOTELS

Renovarà a partir del gener l'hotel de Londres amb una inversió de 12 milions d'euros

BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

La cadena Derby Hotels Collection commemora aquest any el seu cinquanta aniversari amb 23 establiments localitzats entre Barcelona, Madrid, Londres i París i amb vocació de seguir exportant la seva oferta en edificis singulars d'altres ciutats europees, combinant art, luxe i gastronomia.

El president de Derby, Jordi Clos, va repassar aquesta trajectòria en una trobada amb mitjans aquesta setmana i va avançar que entre els projectes més imminents hi ha la renovació del seu hotel a Londres, 'The Caesar', la remodelació del qual començarà l'1 gener i suposarà invertir 12 milions d'euros.

Situat al cor de la ciutat, proper a Hyde Park i Kensington Gardens, la remodelació d'aquest establiment de luxe, que està prevista que culmini la primavera del 2020, implicarà reduir el nombre d'habitacions --de 140 a 120-- ampliant el seu espai i elevant la seva categoria a cinc estrelles.

Segons Clos, més enllà del Brexit quan sigui una realitat, Londres és una capital de referència i és "locomotora", per la qual cosa avala aquesta aposta del grup per renovar l'hotel, inaugurat el 2004 amb una façana d'estil clàssic anglès que contrasta amb el disseny minimalista del seu interior.

Durant aquests anys, Derby ha afermat el seu segell diferencial en el sector que passa per unir art, cultura i gastronomia i, prova d'això, són les més de 5.000 obres d'art antic i contemporani que llueixen els seus hotels i apartaments de luxe.

La cadena hotelera va tancar el passat any amb una xifra de negoci de 78 milions d'euros, un 2,6% més que el 2016, i va sumar una plantilla de 900 empleats i més de 1.200 habitacions en 23 hotels.

contador