ep imatge de recurs dun tren de fgc
Imatge de recurs d'un tren de FGCFGC

L'operador registra cinc casos de coronavirus i té 85 empleats confinats

BARCELONA, 31 (EUROPA PRESS)

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha adaptat la freqüència de les seves línies a la caiguda d'un 90% de la demanda registrada a causa de les noves mesures emmarcades en l'estat d'alarma pel coronavirus, i finalitza el seu servei a les 23 hores.

Així, a partir d'aquest dimecres, 1 d'abril, la línia Barcelona-Vallès ajustarà les seves freqüències tenint en compte les hores punta i les hores vall, ha informat l'operador aquest dimarts en un comunicat.

Entre les hores punta de 6 a 9 hores i de 14 a 16 hores circularan dos trens per hora en la S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell), un per hora en la S5 (St.Cugat-Pl.Catalunya) i quatre en la L7 (llançadora Gràcia-Av.Tibidabo).

En la resta d'hores es mantindrà un tren per hora en la S1, S2 i L6 (Sarrià-Pl.Catalunya), i quatre en la L7, i tots els trens pararan en totes les estacions, mentre que la L12 (Reina Elisenda) no circula.

Quant a la línia Llobregat-Anoia, manté des del dilluns les seves freqüències de cap de setmana amb trens suplementaris de reforç en hores punta, de manera que circula un tren per hora en la R5, R6 i L8.

Entre la plantilla de FGC s'han registrat cinc casos positius de coronavirus, mentre que 85 empleats estan confinats, 59 estan a casa per considerar-se un grup de risc i la resta estan teletreballant.

contador