ep lestacio de virrei amat de la l5 del metre de barcelona
L'estació de Virrei Amat de la L5 del Metre de Barcelona@TMB_BARCELONA

BARCELONA, 1 (EUROPA PRESS)

El transport públic de l'àrea de Barcelona ha ajustat novament la seva oferta a la baixada de la demanda mantenint els serveis necessaris per garantir la mobilitat dels treballadors de sectors considerats essencials durant l'estat d'alarma per coronavirus

En concret, el Metro donarà un 60% de l'oferta global a partir d'aquest dijous, mentre que els busos de TMB disposaran d'un 40% de la seva oferta, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Per la seva banda, la línia Llobregat-Anoia de FGC comptarà amb el servei de cap de setmana, un 33% de l'oferta, i la Barcelona-Vallès oferirà dos trens per hora i sentit en la S1 i S2, un tren en la S5 i quatre en la llançadora entre Gràcia i Av.Tibidabo en les hores punta de 6 a 9 hores i de 14 a 16 hores, mentre que en la resta de franges horàries s'oferirà un tren per hora en la S1, S2 i L6, quatre en la llançadora i la L12 no circula.

Rodalies de Catalunya mantindrà un 66% de la seva oferta habitual d'un dia laborable amb algunes alteracions, i Tram oferirà una oferta del 50% a partir d'aquest dijous.

Els busos metropolitans de l'AMB disposaran d'una oferta del 52% en el servei diürn, mentre que en el cas del Nitbus serà d'un 38%, i se suspenen les línies N10, N18 i N26.

Finalment, els autobusos interurbans tindran una oferta global del 45%, i els urbans de l'AMTU donaran una oferta global de finalització de setmana.

contador