ep empleats de danone
Empleats de DanoneDANONE

BARCELONA, 7 (EUROPA PRESS)

Danone Espanya abonarà una prima extraordinària de 500 euros en la nòmina d'abril dels 911 empleats de la companyia que segueixen desplaçant-se per treballar a les fàbriques i bases logístiques durant l'estat d'alarma per coronavirus.

A més de la prima extraordinària, la companyia ha garantit l'ocupació i el 100% del salari a tota la seva plantilla a Espanya --prop de 2.000 treballadors--, com a mínim fins al juny, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

Entre el personal de Danone que es beneficiarà de la prima extraordinària s'inclouen empleats de les quatre fàbriques de la divisió de Productes làctics i d'Origen Vegetal situades a Parets del Vallès (Barcelona), Aldaya (València), Tres Cantos (Madrid) i Salas (Astúries).

També estan inclosos els treballadors del centre de distribució i logística de la divisió de Nutrició Especialitzada en Valdemoro, i els de les quatre plantes envasadores de la divisió d'Aigües Danone a Sant Hilari Sacalm i Amer (Girona), Sigüenza (Guadalajara) i Lanjarón (Granada).

Aquesta mesura s'emmarca en el primer eix d'actuació del Programa d'Acció Social 'Alimentar per Amor', i té com a objectiu garantir la producció i la seguretat dels treballadors de Danone i els integrants de la cadena alimentària.

contador