ep alfil logistics
Alfil LogisticsALFIL LOGISTICS

BARCELONA, 7 (EUROPA PRESS)

Alfil Logistics, operador logístic participat per Damm i Renfe, va tancar l'exercici 2019 amb una facturació de 113,5 milions d'euros, un 4,1% més, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

La companyia ha destacat que 2019 es va caracteritzar per l'augment de la cartera de clients en tots els sectors, dels serveis oferts i de l'ampliació en més de 35.000 metres quadrats de les seves instal·lacions a la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Barcelona, ascendint a una superfície total de magatzem de 135.000 metres quadrats.

El director general d'Alfil Logistics, Jaume Bonavia, ha posat en valor que 2019 ha estat un any de creixement, però ha afegit que aquest 2020 "el més rellevant és lluitar per poder sortir de la crisi sanitària" provocada pel coronavirus.

"Per a Alfil Logistics, el més important és oferir tota la col·laboració possible a la societat, aportant el nostre gra de sorra amb la distribució dels respiradors i bifurcadors, així com la importació de material sanitari procedent de la Xina", ha afegit.

I és que l'operador contribueix a la distribució, de manera gratuïta i al costat de Correus i Fundació Cares, dels respiradors i bifurcadors de campanya que l'aliança del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) està fabricant a través de la impressió 3D.

Actualment, Alfil Logistics, que compta amb una plantilla superior al centenar d'empleats, està present en la Península Ibèrica amb 19 plataformes logístiques situades a Barcelona, Madrid, Màlaga, Almeria, València i Múrcia, que suposen una superfície dedicada de 500.000 metres quadrats.

contador