• Hi ha bateria de PMI manufacturer i serveis a França, Alemanya i de la zona
  • Aquest dijous Adobe Systems i Oracle presenten resultats
bank boe england carney mark

Aquest dijous estarà marcat per la reunió del Banc d'Anglaterra (BoE per les seves sigles en anglès), que decidirà sobre els tipus d'interès un dia després que hagi fet el propi la Reserva Federal nord-americana (Fed) que dirigeix Janet Yellen. La decisió que adopti l'organisme que lidera Mark Carney podria influir en l'esdevenir de l'economia britànica després del Brexit.

  • 495,74$
  • 2,51%
  • 79,14$
  • -0,75%

Però no és l'única referència d'importància del dia. Abans d'això es coneix el PMI manufacturer i serveis de la consultora Markit, corresponent al mes de desembre, a França, Alemanya i la zona euro. A més, a Regne Unit es publiquen les dades de vendes al detall de novembre, i a Grècia surt a la llum la taxa de desocupació del tercer trimestre.

Als EUA arriba el torn de l'IPC de novembre, les peticions setmanals de desocupació, la balança per compte corrent del tercer trimestre, i els índexs manufactureros Empire State i de la Fed de Filadèlfia, tots dos del mes de desembre, entre altres referències. En el plànol empresarial destaquen dues empreses nord-americanes: Adobe Systems i Oracle presenten resultats.

ECONOMIA

Austràlia: Taxa de desocupació novembre (1:30h).

França: PMI manufacturer i serveis Markit desembre preliminar (9:00h).

Alemanya: PMI manufacturer i serveis Markit desembre preliminar (9:30h).

Europa: PMI manufacturer i serveis Markit desembre preliminar (10:00h).

Reino Unido: Vendes al detall novembre (10:30h); Decisió de tipus d'interès del Banc d'Anglaterra (13:00h).

Grècia: Taxa de desocupació tercer trimestre (11:00h).

EUA: Balança per compte corrent tercer trimestre (14:30h); Índex manufacturer Empire State desembre (14:30h); Peticions setmanals de desocupació (14:30h); IPC novembre (14:30h); Índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia desembre (14:30h); PMI manufacturer Markit preliminar (15:45h); Índex del mercat immobiliari de NAHB desembre (16:00h); Flux net de capital total octubre (22:00h).

EMPRESES

EUA: Adobe Systems i Oracle presenten resultats.

Noticias relacionadas

contador