vivienda

Els inversors estaran atents aquest dimecres a les referències macroeconòmiques que es coneixeran als EUA, dues de les quals estaran relacionades amb l'habitatge. En concret, es publicarà l'índex de preus de l'habitatge FHFA del mes de setembre i es faran públiques les dades de vendes d'habitatges nous del mes d'octubre.

Així mateix, als EUA sortiran a la llum les comandes de béns durables del mes d'octubre i la dada final de l'índex de confiança de la Universitat de Michigan del mes de novembre.

A Europa totes les mirades es dirigiran cap a França, on es coneixerà la confiança del consumidor del mes de novembre, i cap a Espanya, on es publicarà l'índex de preus de producció del mes d'octubre.

En l’àmbit empresarial, destacaran Thomas Cook, Betfair i Deere & Co, que presentaran resultats.

ECONOMIA

França: confiança del consumidor del mes de novembre (8.45 hores).

Espanya: índex de preus de producció del mes d’octubre (9.00 hores).

Estats Units: sol·licituds setmanals d'hipoteques (13.00 hores); sol·licituds setmanals d’atur (14.30 hores); ingressos i despeses personals del mes d’octubre (14.30 hores); comandes de béns durables del mes d’octubre (14.30 hores); índex de preus d'habitatges FHFA del mes de setembre (15.00 hores); índex Markit PMI preliminar del mes de novembre (15.45 hores); índex de confiança de la Universitat de Michigan final del mes de novembre (16.00 hores); vendes d'habitatges nous del mes d’octubre (16.00 hores).

EMPRESES

Europa: Thomas Cook i Betfair presentaran resultats.

Estats Units: Deere & Co presentarà resultats.

contador