ep exportaciones espan

Jornada postelectoral a Catalunya durant la qual les converses entre els partits centraran l'atenció de tot Espanya. Pel que fa a l'economia, a Espanya es publicarà la balança comercial i l'Institut Nacional d'Estadística (INE) també s'actualitzarà l'índex de preus industrials, l'enquesta d'ocupació hotelera, la de turisme de residents i la de comerç internacional de serveis.

Al Regne Unit es coneixerà la dada del Producte Interior Brut (PIB) final del tercer trimestre, així com la inversió total en comerç, l'índex de serveis i la balança per compte corrent.

Encara en Europa, Itàlia actualitzarà la seva balança comercial, la confiança del consumidor i empresarial i les vendes industrials. A França, es publicarà la dada del PIB final del tercer trimestre i la despesa del consumidor de novembre.

A Alemanya es publicarà l'índex de confiança del consumidor Gfk.

A més, als Estats Units es coneixerà la despesa en consum personal de novembre, les vendes d'habitatges nous i la confiança del consumidor segons la Universitat de Michigan.

Pel que fa a empreses, a Espanya les socimis Trajano i Mercal Immobles, ambdues del MAB, pagaran dividend.

ECONOMIA

Espanya: balança comercial, índex de preus industrials, enquesta d'ocupació hotelera, enquesta de turisme de residents i enquesta de comerç internacional de serveis (09:00h).

Regne Unit: PIB final del tercer trimestre, inversió total en comerç del tercer trimestre, índex de serveis de novembre i balança per compte corrent (10:30h)

França: preus industrials de novembre, PIB final del tercer trimestre i despesa del consumidor de novembre (08:45h).

Itàlia: confiança del consumidor i empresarial de desembre (10:00h), vendes industrials d'octubre (11:00h) i balança comercial (12:00h).

Alemanya: índex de confiança del consumidor Gfk provisional de gener (08: 00h) i preus d'importació (08:00h).

EUA: despesa en consum personal de novembre (14:30h), vendes d'habitatges nous de novembre (16:00h) i índex de sentiment del consumidor de la Universitat de Michigan de desembre (15:00h).

EMPRESES

Espanya: Trajano Socimi i Mercal Immobles Socimi paguen dividend.

Noticias relacionadas

contador