ep juradolos premios reconocimiento cecot
El jurado de los premios Reconocimiento CecotCECOT

La trobada de la patronal egarenca estarà presidida per Torra i espera a 900 assistents

BARCELONA, 22 (EUROPA PRESS)

Cecot lliurarà aquest dimarts els reconeixements al progrés empresarial en el marc de la XXIV Nit de l'Empresari, que estarà presidida pel president de la Generalitat, Quim Torra, i reunirà prop de 900 persones al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

Sota el lema 'Smart society. Transformació Digital i empoderament social', la cita reunirà els associats a la patronal egarenca i servirà per distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials.

Cecot ha convidat els empresaris i associats a "fer una reflexió global" al voltant del creixement empresarial, les implicacions de la transformació digital en l'activitat de les companyies i el seu impacte a mig i llarg termini en la societat.

En representació institucional, es preveu també l'assistència a la gala del president del Parlament, Roger Torrent; els consellers Elsa Artadi, Ernest Maragall, Chakir el Homrani, Àngels Chacón i Jordi Puigneró, i el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, Lluís Gómez.

PREMIATS

En els premis d'aquest any, el president de Moventia, Miquel Martí, ha estat triat per rebre el Reconeixement Cecot a la Personalitat i parlarà en nom de la resta de guardonats en el transcurs de l'acte.

El premi a l'Empresa més Internacional ha recaigut a Macsa ANEU de Sant Fruitós de Bages (Barcelona); el Reconeixement a la Innovació a Cebiotex de Terrassa; el Comerç més Dinàmic per Dormity, també de Terrassa, i la millor Iniciativa Empresarial a Comser de Terrassa.

Així mateix, el quart Reconeixement Caixabank a la Pime Responsable ha estat per Airos Gluten Free del Papiol (Barcelona), el tercer Premi Prevint per la Fundació Ampans de Santpedor (Barcelona) i el de l'Associació Empresarial per l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) de Barcelona.

Les empreses centenàries Mobles Lloveras --101 anys-- i Casamitjana --100 anys--, ambdues de Terrassa, també han estat reconegudes per la patronal vallesana.

contador