ep presidentececot antoni abad ydegeneralitat quim torra
El presidente de Cecot, Antoni Abad, y el de la Generalitat, Quim TorraEUROPA PRESS

TERRASSA (BARCELONA), 20 (EUROPA PRESS)

El president de Cecot, Antoni Abad, i el secretari general, David Garrofé, han traslladat a la consellera d'empresa i Coneixement, Àngels Chacón, la necessitat de cooperar entre agents econòmics i socials i les administracions per adaptar-se a la transformació econòmica, fruit de l'impacte de la tecnologia.

Els membres de la patronal catalana s'han reunit aquest divendres amb Chacón, en el marc de la ronda de visites amb els nous integrants del Govern que tenen incidència en l'activitat productiva i econòmica, i han coincidit en la conveniència de definir i consolidar models de cooperació públic-privat que ajudin a desenvolupar polítiques i serveis globals i complementaris, segons ha informat l'organització empresarial en un comunicat.

Abad ha reclamat que es tingui més en compte l'empresariat a l'hora de prendre decisions i fer-ho de forma conjunta, assenyalant que d'aquesta manera s'atraurà "talent", encara que ha matisat que és difícil trobar-lo i retenir el que existeix.

Així mateix ha explicat que formaran part de la comissió d'energia amb la finalitat de generar nous models de gestió energètica que puguin implementar al productiu.

El president de Cecot ha demanat més facilitats per a les pimes en els processos d'internacionalització i al seu torn ha remarcat en "reforçar" els instruments de captació de fons internacionals per recuperar el ritme de dinamisme de l'economia catalana.

contador