ep caixabank ifehm
CaixaBank i la FEHMCAIXABANK

PALMA DE MALLORCA, 16 (EUROPA PRESS)

CaixaBank i la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) han activat una línia de finançament de 700 milions d'euros amb la finalitat d'impulsar la competitivitat del sector hoteler mitjançant l'adquisició d'edificis o la renovació tecnològica d'instal·lacions.

Segons ha informat l'entitat financera en un comunicat, aquesta línia de crèdit es deriva de l'acord de col·laboració signat entre totes dues entitats que té com a objectiu potenciar la competitivitat del sector i posar a l'abast de tots els associats una àmplia oferta de productes financers adaptats a les necessitats de les empreses hoteleres.

L'acord ha estat subscrit per María Frontera, presidenta de la FEHM, i María Cruz Rivera, directora territorial de CaixaBank a les Balears, qui van expressar la seva satisfacció per la signatura del conveni que comportarà beneficis per al sector hoteler i turístic del territori.

Durant la signatura, Cruz Rivera ha posat en valor l'aposta que realitza CaixaBank pel mercat turístic a través d'Hotels&Tourism, la línia de negoci creada per consolidar el lideratge de l'entitat al mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers.

El 2018, CaixaBank Hotels&Tourism ha concedit a les Balears 712 milions d'euros en crèdits al sector hoteler, un 31% més respecte al mateix període del 2017.

Per la seva banda, Frontera ha assenyalat que ha de continuar la transformació del sector i per aquest motiu l'accés al finançament, i ha destacat la importància de la signatura del conveni com "una via directa per a l'associat, alhora que també és fonamental que l'Administració sigui àgil i diligent en la tramitació d'autoritzacions per seguir generant el valor d'aquests darrers anys".

contador