ep bequestalent cabify
Beques de talent CabifyCABIFY/IRONHACK

MADRID, 12 (Portaltic/EP)

La companyia espanyola de mobilitat Cabify i Ironhack, l'escola de formació en programació i disseny web i mobile, s'han unit per oferir 350.000 euros a través de més de 150 beques totals o parcials per potenciar el talent tecnològic a Espanya.

El programa 'beques de talent Cabify' repartirà deu beques de formació totals, per valor de 7.500 euros cadascuna, i 150 beques parcials d'entre 1.500 euros i 2.500 euros, com informen ambdues companyies en un comunicat.

"Amb aquest programa es vol facilitar l'accés a qualsevol persona que tingui interès professional en el món de la tecnologia a un gran programa formatiu que afavoreix la diversitat en tots els seus vessants en general i en la perspectiva de gènere en particular", ha declarat la directora de l'àrea d'Orgull i Talent de Cabify, Lorena Pérez.

Amb aquesta col·laboració, ambdues entitats cerquen facilitar l'accés a estudis de programació web, disseny UX/UI i anàlisi de dades. A més, Cabify té previst incorporar més de cent persones al seu equip en els propers mesos. Algunes d'aquestes vacants es cobriran amb els participants de les beques.

Tots els interessats han d'iniciar la seva inscripció a través del formulari situat a la web d'Ironhack, dins del termini que acaba el 15 de novembre. Els preseleccionats hauran de superar una entrevista personal i tècnica supervisada per l'equip d'Ironhack.

Una vegada triats, els beneficiaris podran triar entre els cursos que ofereix Ironhack durant els sis primers mesos del 2019 als seus centres de Barcelona i Madrid.

contador