BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

Biocat i Barcelona Tech City, una associació privada que representa més de 900 empreses del sector tecnològic, han firmat un acord de col·laboració per impulsar la innovació en la salut a Barcelona.

En un comunicat, Biocat --una institució que impulsa l'ecosistema de ciències de la vida i de la salut a Catalunya-- ha explicat que l'objectiu és col·laborar en projectes estratègics i coorganitzar activitats dirigides a 'start-ups' que contribueixen a "la millora de la salut i l'atenció al client".

Entre altres accions, l'acord contempla el suport de Biocat a Barcelona Tech City en el projecte de 'Health Hub', dins del campus tecnològic que està impulsant aquesta associació.

Per la seva banda, Barcelona Tech City donarà suport als programes de Biocat centrats en innovació de salut com 'd·HEALTH Barcelona', 'CRAASH Barcelona' o 'Claus per Bioemprendre', i oferirà condicions especials a les organitzacions vinculades a Biocat interessades a convertir-se en membres de l'associació.

El director general de Biocat, Jordi Naval, ha explicat que l'acord "facilitarà la convergència de 'start-ups' de salut digital amb l'ecosistema tecnològic".

Per al conseller delegat de Barcelona Tech City, Miquel Martí, "és fonamental" per a la seva empresa treballar amb el sector de les ciències de la vida i de la salut, per consolidar Barcelona com un 'hub' internacional.

contador