ep barcelona tech city convertir palauet living barcelonaun espai perlecosistema digital
Barcelona Tech City convertirà El Palauet Living Barcelona en un espai per a l'ecosistema digitalBARCELONA TECH CITY - Archivo

BARCELONA, 6 (EUROPA PRESS)

Barcelona Tech City convertirà el palau modernista El Palauet Living Barcelona en un espai de trobada per a l'ecosistema digital i tecnològic de la ciutat com a part de la seva estratègia de creació d'un campus urbà tecnològic.

En un comunicat aquest dijous, l'associació ha explicat que el nou emplaçament comptarà amb diversos espais de treball i reunió, i la possibilitat d'organitzar esdeveniments de socis i associats de Barcelona Tech City, així com de tercers.

L'espai pretén fomentar la interacció de la tecnologia amb l'art, l'esport, la cultura, el pensament crític, la literatura i la gastronomia.

El president de Barcelona Tech City, Miguel Vicente, ha explicat que el Pier01 ha demostrat que "té sentit plantejar-se" comptar amb més espais a la ciutat que donin resposta al creixement tecnològic o d'activitat sectorial però que també suposin punts de trobada.

A l'espai també se celebraran activitats de divulgació, exposicions i 'afterworks' per fomentar la interrelació de la tecnologia i el món dels negocis amb diferents àrees del coneixement.

"APROXIMACIÓ DIFERENT"

El conseller delegat de Barcelona Tech City, Miquel Martí, ha sostingut que amb aquest acord volen que els emprenedors, inversors i altres agents de l'ecosistema disposin d'un punt de trobada en què tractar assumptes diversos "des d'una aproximació diferent en un entorn diferent a l'habitual".

El Palauet s'afegeix al Pier01, al Pier03 --situat a Els Porxos d'en Xifré-- i al centre d'operacions de la indústria Cultural i Gaming situat al Canòdrom.

La directora del Palauet, Jana Santamaria, ha assenyalat que estan contents de col·laborar en aquest projecte de l'associació tecnològica i obrir les portes del palau com un espai singular per a l'ecosistema digital i tecnològic de Barcelona.

contador