ep presidentcecot antoni abad ide barcelona oberta gabriel jene fir
El president de Cecot, Antoni Abad, i el de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, firCECOT

TERRASSA (BARCELONA), 4 (EUROPA PRESS)

El president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, i el president de Cecot, Antoni Abad, han signat un conveni de col·laboració per difondre Reempresa, un mecanisme a través del qual un emprenedor pren el testimoni de la gestió d'una empresa ja existent, en l'entitat barcelonina.

L'organisme, que agrupa els 16 principals eixos comercials i turístics de la capital catalana, ho ha considerat un mecanisme adequat per fomentar el creixement econòmic i el manteniment i creació de llocs de treball, segons ha informat la patronal catalana aquest dilluns en un comunicat.

El president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, ha qualificat d'"útil" aquesta iniciativa per a les empreses i ha manifestat la seva esperança que també ho sigui per als eixos comercials.

Abad ha celebrat que se suma aquest organisme a Reempresa, perquè fan gran el projecte, que persegueix que "cap negoci baixi la persiana".

L'acord entre Barcelona Oberta i Cecot es traduirà a sumar esforços, informació i recursos per augmentar el rendiment d'un model de creixement empresarial que busca evitar el tancament de companyies i salvaguardar els llocs de treball.

contador