ep anonymous
AnonymousYOUTUBE - Archivo

MADRID, 20 (EUROPA PRESS)

El col·lectiu Anonymous ha intentat aquest dimarts hackejar els webs del PSOE, la Policia Nacional i el Tribunal Constitucional, fet que ha ocasionat alguns problemes a aquests llocs a internet encara que no ha afectat el seu funcionament intern, han informat a Europa Press fonts policials.

Activistes d'aquesta plataforma de hackers han penjat a les xarxes diversos missatges que al·ludien a l''Operació Free Catalonia' i #OpCatalunya i esgrimien que els atacs es deuen a les accions d'aquestes institucions espanyoles, que estan "ferint Catalunya".

La Policia Nacional, que ha indicat que l'intent de hackeig no ha afectat "en cap moment" el funcionament normal del seu web, investiga ara els fets. Les altres dues pàgines han estat alguns minuts amb problemes d'accés però després han recuperat el seu funcionament normal.

No és la primera vegada que Anonymous intenta paralitzar aquests llocs a internet o unes altres d'administracions espanyoles i partits polítics. El mes d'octubre passat van reivindicar el bloqueig del web del Tribunal Constitucional, el qual va patir durant hores un atac massificat de denegació de serveis (DDoS).

contador