ep firabarcelona 20180126120804
Fira De BarcelonaEUROPA PRESS

BARCELONA, 17 (EUROPA PRESS)

Fira de Barcelona ha afirmat que la seva gestió del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), aprovada definitivament aquest dimarts per la Comissió d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament, impulsarà la seva activitat, tindrà un impacte positiu sobre la ciutat i reforçarà el seu posicionament firal.

La institució firal ha considerat que unificar la gestió dels tres equipaments firals --recintes de Montjuïc, Gran Via i CCIB-- potenciarà sinergies i els esforços promocionals, com ja ocorre en altres ciutats europees, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

Ha sostingut que contribuirà a augmentar la competitivitat i projecció internacional de Barcelona i de la institució firal com a pol d'atracció d'esdeveniments.

Així mateix, ha ressaltat que la gestió permetrà generar nous impactes a favor del teixit econòmic i social, especialment a l'àrea del Besòs, on se situa el centre, i ha expressat el seu compromís de seguir comptant amb la plantilla, ja que valora la seva "gran tasca professional", a més de col·laborar amb els actuals equips de GL Events per generar les màximes sinergies.

La concessió contempla que Fira de Barcelona comercialitzi els espais del CCIB per un període de 25 anys per a activitats que tinguin lloc a partir del novembre del 2021; d'aquesta manera queda plenament garantida la comercialització dels espais i l'activitat del recinte.

L'activitat de la institució firal barcelonina genera anualment un impacte d'al voltant de 2.600 milions d'euros i prop de 40.000 llocs de treball.

Fira de Barcelona organitza cada any al voltant de 140 salons, congressos i esdeveniments corporatius, que reuneixen a més de 30.000 empreses directes i representades, i més de dos milions de visitants.

contador