L'objectiu és que les pimes minimitzin el risc d'inversió

BARCELONA, 11 (EUROPA PRESS)

ElBullifoundation i CaixaBank han presentat aquest dimecres la guia per a emprenedors en restauració 'Mise en Place', que explica pas a pas com posar en marxa un negoci d'aquest tipus, des dels tràmits i requisits legals i el pla de negoci fins a l'anàlisi de la competència, els recursos humans i el pla de màrqueting.

"Al nostre país estem plens de talent, però en ocasions hem de ser conscients de la necessitat de gestionar eficientment. Aquest és el punt d'inflexió que ens dóna el grau d'excel·lència necessari en els projectes", ha destacat el xef Ferran Adrià.

El director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, ha recalcat el compromís de l'entitat amb el sector de la restauració a través de CaixaBank Negocios, que ofereix als professionals d'aquest sector productes i serveis dissenyats per facilitar la gestió del negoci, la protecció i el finançament necessaris.

L'objectiu d'aquesta guia, desenvolupada per un equip mixt de treball de CaixaBank i ElBulliFoundation, és que les pimes i emprenedors afrontin amb les màximes garanties d'èxit la posada en marxa d'un negoci de restauració i minimitzin el risc de la inversió.

L'EXPERIÈNCIA D'ELBULLIFOUNDATION

El manual recull l'experiència i els coneixements adquirits per l'equip d'ElBullifoundation al llarg de la seva trajectòria i és fruit de l'acord signat fa poc entre les dues institucions.

'Mise en Place' està disponible en versió impresa, el contingut de la qual és més resumit i té caràcter motivacional, i digital, un format que amplia informació, recull tot el contingut teòric i pràctic, i que s'anirà actualitzant periòdicament amb les experiències dels emprenedors.

El manual es podrà consultar en el web de CaixaBank Negocios, i la versió impresa estarà a disposició dels clients que ho sol·licitin al seu gestor a partir del 15 de maig.

L'acord entre CaixaBank i ElBullifoundation, que té una durada de dos anys amb opció de renovació, contribuirà al desenvolupament de la Bullipedia i inclou la creació de beques perquè clients joves de CaixaBank es puguin incorporar a l'equip de treball d'ElBullifoundation, a més de conferències de Ferran Adrià dirigides a treballadors i clients de CaixaBank.

contador