ferrari-brno-racing-car-dbfa1e-1024-1024x768
-
  • -
  • -

Ferrari ha anunciat aquest dilluns un benefici net de 412 milions d'euros durant el primer semestre del l'any, xifra que suposa més que duplicar (+135%) els 175 milions d'euros que va guanyar durant el mateix període de l'any anterior.

Análisis Técnico
S1
174.50
S2
191.30
R1
200
R2
200
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Durant l'última setmana del mes de juliol Ferrari "treia el cap" per sobre del triangle simètric al qual ha estat donant forma el preu des de principis d'any. Un triangle simètric actua generalment com un patró de continuació de la tendència prèvia, en la qual el preu ens dibuixa màxims decreixents i mínims creixents. Diversos estudis han demostrat que els triangles simètrics es resolen aclaparadorament en la direcció de la tendència general del mercat. Però com sempre m'agrada dir hem d'esperar que sigui el preu que ens digui el que vol fer i quan.

De manera que, tot i les fortes batzegades d'aquest dilluns, es diria que els mínims de la sessió encaixen aproximadament amb el que pot ser un simple retrocés temporal a la part alta del triangle, abans resistència i ara suport. Diguem que es donen les condicions, perquè des d'aquí, a poc a poc, tracti de reestructurar-se de nou a l'alça amb un primer objectiu de pujada en els màxims anuals i històrics, als 191,30 euros.

race020821
Gràfic diari de Ferrari

Noticias relacionadas

contador