pharmaceuticals science molecular drugs astrazeneca
AstraZeneca
26,62€
  • 0,10€
  • 0,38%

Tot i les importants caigudes de les últimes setmanes, la veritat és que de moment no s'observa el més mínim deteriorament de l'actual estructura de preus.

La correcció de les últimes sessions en els títols de PharmaMar encaixen absolutament dins del normal. Ja sabeu, acció-fase de reacció. O el que és el mateix, dins de qualsevol gran pujada és necessari (sempre) una fase correctiva que dreni/ajusti proporcionalment les pujades prèvies. D'aquí el motiu pel qual es diu que els preus als mercats es mouen en dents de serra. Dit això, encara no es pot descartar que pugui buscar suport a la zona dels aproximadament 1,85 euros, per on passa la directriu alcista que uneix els mínims creixents des de l'octubre.

Mentre que per dalt, pel costat de les resistències, tenim l'imponent buit baixista a què hem fet referència en tantes i tantes ocasions: el buit de mitjans de febrer de 2018, als 2,60 euros. Però no ens ceguem tant pel dia a dia, ja que el realment important és que els mínims i màxims creixents hi són i així no cau.

zeltia130619
Gràfic diari de PharmaMar des de finals de 2017

Noticias relacionadas

contador