ep instalaciones de pharmamar
PHARMAMAR - Archivo

Els títols de PharmaMar pugen un 23% durant l'any, i es coloca al capdavant dels valors que millor ho fan des del començament del 2021.

  • 27,60€
  • 4,07%
Análisis Técnico
S2
93.60
R1
99.30
R2
99.30
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tot i l'important rebot dels títols de PharmaMar des del començament de l'any, hem de saber que, de moment, tot segueix formant part d'un rebot (fase de reacció) dins la fase correctiva (màxims i mínims decreixents) en la qual està immersa la cotització des del passat mes d'octubre. I dins d'aquesta el preu s'enfronta en aquest moment a una resistència molt important: el buit baixista de principis de desembre als 93,60 euros. L'experiència ens demostra que aquest tipus de buits poques vegades es tanquen/s'anul·len davant la primera ocasió que es presenta.

El normal és que s'ompli totalment o parcialment per corregir de nou i posteriorment, en un segon intent, gaudir de més probabilitat d'èxit en el següent atac. Anem a veure com es comporta el preu davant aquesta primera i important zona de resistència. Tancar-lo seria, sense cap dubte, un important senyal de fortalesa a curt termini.

phm190121
Gràfic diari de PharmaMar

Noticias relacionadas

contador