broker273

Aquest dilluns vam assistir a una d'aquelles típiques sessions de pànic venedor on arribem a veure caigudes del 4-5% en els dos grans futurs europeus, els del DAX i els de l'Euro Stoxx 50. En realitat són els únics futurs que tanquen de la mà de Wall Street.

DAX

  • 17.770,02
  • 0,02%
  • 4.914,13
  • -0,06%
Análisis Técnico

Al final passa allò de sempre. Europa es menja tota la coca pressionada per la debilitat a l'altra banda de l'Atlàntic i allà, a la recta final, es posen a recuperar posicions i fins i tot tanquen en verd. De manera que només els dos grans futurs (DAX i Euro Stoxx) recullen la recuperació de Wall Street mentre les borses europees estan tancades.

Dit això, encara és aviat per llançar les campanes al vol. Molt aviat. I l'única cosa que sabem, que no és poc, és que els importants suports dels 4.000 punts del futur de l'Euro Stoxx 50 i els 14.800 punts del futur del DAX han tornat a aguantar. Han actuat per enèsima vegada com a suport i ho han fet amb un dels volums més grans de la història. I això és el que és realment important. Si al final aquests suports es perforessin, llavors sí que podríem assistir a un dur correctiu a les borses europees i molt probable també a totes les places mundials.

Al cap i a la fi el que tenim davant és un erràtic i ampli moviment lateral en els dos grans índexs europeus des de l'abril. Deu mesos de bandades a l'alça i a la baixa, consumint temps en lloc de corregir en profunditat.

futuros250122
Gràfic diari - Futurs Euro Stoxx 50 vs. Dax

Noticias relacionadas

contador