santander mx

A la vista del gràfic setmanal de mitjà termini podem veure com és d'impecable el canal baixista pel qual s'està desplaçant el preu des de fa un parell d'anys. I novament tenim al títol en plena zona de resistència, la part superior d'aquest canal.

  • 4,51€
  • -0,73%

No deixa de ser curiós que just en aquest moment tenim els títols de l'entitat càntabra en plena zona de resistència, la part superior del canal baixista dels últims dos anys, al mateix temps que l'IBEX-35 també cotitza molt a prop de la zona de resistència dels 8.750 punts (podeu llegir aquí l'anàlisi de l'IBEX-35). De la qual cosa es dedueix que podem estar a les portes d'un moviment brusc, però cap a on? En teoria la superació de la part alta de la cadena en els títols de Banco Santander i de l'IBEX-35 per sobre dels 8.750 punts, amb comoditat i en preus de tancament, podrien ser el senyal de l'inici d'un fort moviment a l'alça en el nostre mercat . Però de la mateixa manera podríem assistir a un brusc gir a la baixa després de fallar en l'intent de superar resistències. Per tant i com sempre diem que sigui el preu el que ens digui què és el que vol fer i no ens avancem als esdeveniments.

Una recessió molt rendible: Brasil és la gran sorpresa en els mercats el 2016

Dit això segueixo pensant que la resistència de veritat, la zona de control a batre per poder dir de veritat que l'IBEX-35 i Banco Santander estan fent un pas endavant, passa per ser capaços de tancar per sobre dels 8.912 punts i els 4,17 euros respectivament (els màxims de la sessió prèvia al Brexit).

I la divisa més forta de l'any és...el real brasiler!

Gràfic setmanal - Banco Santander

contador