La resistència clau es troba en els 10,50 euros

  • 4,74€
  • 2,93%

Pujades destacades en els primers compassos de la sessió a Atresmedia. El grup ha publicat els seus resultats aquest dijous, amb un benefici obtingut entre gener i juny de 84,2 milions d'euros, la qual cosa suposa un fort increment anual del 52%. L'empresa ha millorat les seves xifres d'audiència i publicitat, en un període en el qual, a diferència de l'any anterior, han comptat amb l'emissió de partits de la Champions League.


Tècnicament hem pogut veure com el rebot de les últimes sessions li ha permès cobrir, gairebé íntegrament, el buit a la baixa que es va deixar el passat 24 de juny. No obstant això, el seu aspecte tècnic segueix sent complicat i de moment no apreciem una millora en el seu aspecte tècnic. Per a això, hauria de començar per superar la resistència dels 10,50 euros si bé el nivell clau es troba una mica més amunt concretament en els 11,58 euros.

Mentre es mantingui cotitzant sota aquest nivell de preus no tornarem a veure un canvi de tendència. El primer nivell de suport es troba en els 8,50 euros. Estarem molt pendents de l'abandó d'aquest nivell de preus ja que ens faria pensar en una tornada als mínims anuals dibuixats en els 7.29 euros.

contador