cbwallstreet2

Fortes pujades del 4,08% en American Airlines Group que aconsegueix superar la resistència dels 41,37 dòlars. El valor confirma un rebot en el seu malparat aspecte tècnic que ens fa pensar en un atac al nivell dels 45,82 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una presa de posicions.

Magnífic senyal en Cisco que va acabar divendres de la setmana passada amb unes pujades de l’1,74%. La companyia supera la resistència del curt termini que presenta als 48,06 dòlars i confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 46 dòlars. Les seves perspectives tècniques són immillorables, ja que cotitza en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 52 dòlars.

Starbucks aconsegueix tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions després d'acabar divendres amb uns guanys de l'1,81%. El valor fa gairebé tres mesos que està pujant fortament, cosa que li ha permès revalorar-se més d'un 20% des dels mínims anuals del passat mes de juny. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 60 dòlars.

contador