cbtesla26

El Dow Jones es troba a punt de confirmar el trencament de la resistència dels 24.622 punts, cosa que ens faria pensar en el final de la correcció del curt termini.

Descensos del 3,04% en els títols de Tesla que es troba donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 300 dòlars. Per aquests preus estarem molt pendents de l'abandonament del suport dels 288 dòlars, ja que ens faria pensar en una continuació dels descensos fins al nivell dels 244,59 dòlars, mínims anuals dibuixats aquest mateix mes d'abril. No tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 309,50 dòlars, màxims d'aquest mateix mes.

Pujades del 2,49% aquest dimarts en Tractor Supply que malgrat això vam poder veure com tancava dilluns per sota del suport clau de curt termini situat als 58,78 dòlars. El seu aspecte tècnic segueix sent molt complicat i no veurem ni el més mínim senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 63,19 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

Guanys de 2,43% en Paccar que sembla que vol aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. El seu aspecte tècnic és bo i aquest mateix dimarts vèiem com aconseguia perforar la resistència dels 70,66 euros. Atents, ja que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 76 dòlars.

contador