cbwallstreetsombra

Caterpillar s’està movent en una banda lateral des de fa dos mesos i mig. Atents que durant les últimes sessions estem veient com es troba atacant la resistència dels 146,70 euros. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una millora de la seva sèrie de preus que ens podria fer pensar en un atac al nivell dels 160 dòlars.

Verizon Communications és un dels valors que no perdem de vista i en que és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 55,42 dòlars, ja que ens empenyeria a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 60 dòlars.

Caigudes del 3,06% en Autodesk que perd el suport dels 146,71 dòlars, cosa que ens fa pensar en uns descensos amb l'objectiu de cobrir el buit baixista que va deixar a finals del mes d'agost als 136,31 dòlars. Atents que per aquests preus ens podríem plantejar la tornada de les compres. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és molt bo.

contador