cbwallstreetsombra
  • 409,06$
  • 0,37%

Microsoft ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 105 dòlars i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 116,18 dòlars, màxims històrics. La superació d'aquest nivell de preus, deixaria la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 130 dòlars. Sens dubte és un dels valors que hauríem de tenir molt present durant les pròximes setmanes.

Atents a la formació d'un retrocés temporal en Amgen al nivell dels 190 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. La tornada de les compres per aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 210 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Apple aconsegueix aferrar-se al voltant del suport dels 215,30 dòlars, cosa que li permet mantenir el moviment lateral dels últims mesos. Les seves perspectives tècniques són bones i tan sols esperarem un tancament per sobre dels 233,47 euros per tornar a interessar-nos per la companyia. Recordem que la superació d'aquest nivell de preus deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador