Seria una molt bona notícia que el selectiu espanyol aconseguís tancar per sobre dels 9.500 punts

ACS és un dels valors de l'Ibex 35 que tenim en el punt de mira. El seu comportament de les últimes sessions és molt bo després de veure com aconseguia superar la resistència dels 36,38 euros. Per a les properes jornades esperem un atac al nivell dels 38,36 euros, màxims històrics, la superació dels quals ens faria posicionar-nos en la companyia. L'objectiu de pujada ho podríem situar tranquil·lament en els 42 euros ja que no cal oblidar que a companyia es ficaria en pujada lliure.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 169,90%.

Caixabank ofereix un molt bon aspecte tècnic després de donar forma a un throw back al nivell dels 4 euros. Per a les properes sessions el seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 4,36 euros, màxims anuals.

Senyal de fortalesa en els títols d'Ercros que consiguen superar la resistencia de los 5,02 euros. Para las próximas jornadas esperamos un ataque al nivel de los 5,57 euros, máximos anuales. Estaremos muy pendientes de la superación de este nivel de oferta ya que sería la señal que nos haría pensar en una toma de posiciones. Si consiguiera superar este nivel de precios lo más normal es que acabáramos viendo un ataque al nivel de los 6 euros.

Fortes pujades del 2,03% en el Santander que aconsegueix perforar la resistència del curt termini que presenta en els 4,43 euros. Es confirma l'inici d'un rebot que es podria estendre fins al nivell dels 4,66 euros, mínims del gap a la baixa que es deixés el dia 10 d'agost.

Destacades guanys del 2,32% en els títols de Bankia que podria estar confirmant la formació d'una espatlla cap espatlla invertida. El banc ha aconseguit superar la resistència dels 3,42 euros i sembla molt probable que aconsegueixi pujar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atents que és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 3,80 euros.

contador